Fotografitë të cilat duhet t’i shikoni dy herë (Foto)
Kuriozitete — July 9, 2017 at 11:14 pm

Fotografitë të cilat duhet t’i shikoni dy herë (Foto)

Nganjëherë bëjmë fotografitë më të mira kur më së paku e presim.

Një kombinim fatlum rrethanash, pak humor dhe pak kreativitet, nganjëherë del diçka më e mirë se sa Photoshop.

Gazeta Express ka përzgjedhur më poshtë disa fotografi të cilat janë bërë në momentin e duhur.

Shikoni ato!