Gani Geci përgatitet për luftë në Llaushë të Drenicës, në vitin 1998 (Video)
Video — July 2, 2017 at 3:58 pm

Gani Geci përgatitet për luftë në Llaushë të Drenicës, në vitin 1998 (Video)

Në video shihet Gani Geci së bashku me një bashkëluftëtar të cilët po përgatitën për të ndihmuar bashkatdhetarët e tyre të cilët po përpiqen për të rimarrë minierën e qymyrit të Belacevacit nga forcat serbe.

Anëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe njësia e tyre ishte duke shkuar për në fshatin Belacevacit për të ndihmuar në njësi të tjetër të UÇK-së rreth minierës, e cila është me rëndësi strategjike, sepse ajo furnizon me energjisë elektrike gjithë Kosovën dhe një pjesë të Jugosllavisë se atëhershme.