Gjente gjithmonë shenja në makinë, vendos kameran dhe zbulon se kjo grua…! (VIDEO)
Lajme — April 17, 2018 at 10:02 am

Gjente gjithmonë shenja në makinë, vendos kameran dhe zbulon se kjo grua…! (VIDEO)

ane Flanagan, një 53 vjeçare që punon në administratë u denoncua dhe u detyrua të paguante një gjobë prej 1250 dollarësh për “vesin” e saj.Dhe vesi i saj nuk kushton pak pasi netëve ndërsa shkonte nga zyra për në shtëpi, hakmerrej me makinat e parkuara duke i gërrvishtur me çelës.
Një natë pronari i makinës së dëmtuar Evan Hansimikali, regjistroi të gjithë skenën dhe ia dorëzoi policisë, e cila menjëherë mori masat e nevojshme.Gruaja u mundua të justifikonte gjestin e saj, pasi mendonte se makina nuk duhej të parkohej aty sepse hapesira përpara portës duhet te jetë gjithmonë e lirë.
Nga mënyra e kryerjes së gjestit, shumë banorë të zonës, filluan të mendojnë se ky mund të mos jetë i vetmi akt vandalist i gruas, por do ketë dhe raste të tjera të padenoncuara.Shtypni me poshte dhe ndiqni videon e kesaj ngjarje…

VIDEO