“Godet Edi Rama” Flamuri i Kosovës dhe i Shqipërisë është Një! (Pamje)
Lajme — February 14, 2018 at 11:54 am

“Godet Edi Rama” Flamuri i Kosovës dhe i Shqipërisë është Një! (Pamje)

Kryeministri Edi Rama ka uruar nga qyteti i Vlorës 105 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, ku po zhvillohen disa aktivitete festive.Përmes një postimi në Facebook, kreu i qeverisë uron me një foto të flamurit të kuqezi dhe atij të Kosovës, të cilët i ka bërë bashkë.Një ditë më parë u zhvillua në Korçë mbledhja e përbashkët e qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës ku u nënshkruan 12 marrëveshje të rëndësishme.Shtypni në (reklam) poshtë dhe ju hapen pamjet: