Godet Shefqet Krasniqi, te gjitha femrat qe shkojnë ne deti janë prostitute e kurva (VIDEO)
Lajme — February 14, 2018 at 7:55 pm

Godet Shefqet Krasniqi, te gjitha femrat qe shkojnë ne deti janë prostitute e kurva (VIDEO)

Ish imami i Xhamisë së Madhe, Shefqet Krasniqi përmes një video thotë se shkuarja në deti është një prej harameve (mëkateve) më të mëdha për myslimanët, por dhe ato femra që shkojnë në plazh konsiderohet prostituta

Nuk është hera e parë që Shefqet Krasniqi del publikisht me deklarata të tilla, por Hoxha gezon nje respekt te madhë.

Sigurisht qe disa qytetare janë ndjerë te ofenduar ne lidhje me këto deklarata..
Kliko ne reklamen me poshte per te shikuar videon e plote:

VIDEO