“Gur e dru me lot i qava prej familjes kur u ndava” Qe qysh e kall Gazmendi për Gurbetqarët!!!
Show Biz — May 4, 2017 at 11:24 pm

“Gur e dru me lot i qava prej familjes kur u ndava” Qe qysh e kall Gazmendi për Gurbetqarët!!!

Këngëtari Gazmend Rama i cili këndon kryesisht këngë tallava me melodi kryesisht rome, është një ndër këngëtarët që preferohet edhe nga shqiptarët. Madje ai ftohet edhe në dasma shqiptare. Këndon edhe këngë për dëshmorët dhe heronjtë e UÇK-së. Madje këndon këngë edhe për Adem Jasharin.Kësaj rralle ishte i ftuar në emision live ku dhe ja krisi këngës për gurbetqarët ja vlen ta dëgjoni