Harrojeni Encën, shikoni sa kilogram ka shtuar Genta !(FOTO)
Lajme — April 17, 2018 at 10:07 am

Harrojeni Encën, shikoni sa kilogram ka shtuar Genta !(FOTO)

Genta Ismajli numëron vite të tëra në skenë edhe pse vitet e fundit ka qenë më e tërhequr nga muzika.Por ashtu siç ndodh edhe me këngëtaret e tjera apo femrat e ekranit, edhe për Gentën pamja e jashtme është e një rëndësie të veçantë.

E konsideruar shpesh si një femër seksi. Ky koncept për Gentën ka nisur të zbehet kohët e fundit. Në daljet e fundit këngëtarja duket se ka shtuar mjaft kilogramë.E nëse deri tani, Enca është konsideruar si një nga këngëtaret më të mbushura, duket se vendin e saj po e zë Genta.Shtypni me poshte mbi FOTO dhe ndiqni fotografine esaj te fundit

ketu>>>FOTO