Harrojeni viagrën: Kjo pije shtëpiake me dy përbërës ka efekt sa tri kapsula të tilla
Kuriozitete — December 7, 2017 at 1:01 am

Harrojeni viagrën: Kjo pije shtëpiake me dy përbërës ka efekt sa tri kapsula të tilla

Kjo recetë është tejet e vjetër dhe është përcjellë brez pas brezi, ndërsa ata që e kanë provuar thonë se nuk ka asgjë më të mirë që e përmirëson jetën seksuale sesa kjo pije.Për ta përgatitur këtë recetë duhen vetëm dy përbërës: rrush të thatë dhe qumësht. Thuhet se rrushi i thatë është i shkëlqyeshëm për potencë, ndërsa kur kombinohet me qumështin e rigjeneron energjinë seksuale.Përbërësit: kliko mbi reklam per te pare videon: