Harrone Safeten e Motrave Mustafa, motra e saj e vogël do të iu çmend me bukurinë që ka
Show Biz — April 16, 2018 at 7:36 am

Harrone Safeten e Motrave Mustafa, motra e saj e vogël do të iu çmend me bukurinë që ka

Lule Mustafa është më e vogla nga motrat Mustafa, të njohura si këngëtare të talentuara e të dashura prej shumë vitesh.

E dijmë se të gjitha motrave Mustafa nga Mushtishti u shkon zëri, por më të famshmet e më të popullarizuarat, mbesin Safetja e Sahidja, që kanë ndër emrat e njohur të estradës sonë.

Edhe Lule Mustafa po mundohet t’ia del mbanë në rrugën e muzikës, të sjellë këngë e videoklipe të pëlqyeshme, e ti bëjë vetes vend në zemrat e njerëzve, shkruan Kosovarja.

Lulja së fundi ka ndryshuar shumë në stil dhe po duket mjaft bukur.