HISTORI NGA JETA: Vjehrra më futi në burg
Life Style — August 5, 2017 at 6:23 pm

HISTORI NGA JETA: Vjehrra më futi në burg

Unë që po ju shkruaj quhem A. dhe ju shkruaj nga burgu i grave këtu në Tiranë.E lexoj gjithmonë gazetën tuaj dhe sot vendosa që edhe unë të bëhem pjesë e historive nga jeta. Burrin tim e mora me mblesëri, u fejova në një nga fshatrat e Tiranës. Burri më donte shumë dhe unë po ashtu, por gjithë kjo gjë po shikohej me xhelozi nga vjehrra ime. Unë kisha një tip që isha shumë e qeshur dhe e dashur me të gjithë njerëzit, si të mitë, ashtu edhe të burrit. Kush vinte në shtëpinë tonë, i thoshte vjehrrit dhe vjehrrës: “Lum ju, çfarë nuseje keni marrë!”. Vjehrrit i bëhej shumë qejfi për këtë. Ai është njeri i mirë dhe më ka përkrahur gjithmonë, por problemi qëndronte te vjehrra. Ajo nuk e duronte dot faktin që të tjerët më lëvdonin. Miri, burri im, për këtë më donte më shumë sepse unë isha njeri i sinqertë që i doja dhe i respektoja të afërmit e prindërit e tij. Për punë shtëpie nuk kishe ç’të më thoje, se isha rritur në një familje
që dhe fijen e flokut nuk e linte të binte përdhé. Me ardhjen time, në shtëpinë e Mirit filloi të ndryshonte çdo gjë rrënjësisht; mënyra se si mbaja shtëpinë, mënyra si gatuaja, mënyra si sillesha me pjesëtarët e familjes dhe jashtë saj, por të gjitha këto nuk e…Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..