Histori zyre/ Kolegu pasi më pa mbathjet, erdhi dhe filloi të më prekë unë fillova…
Kuriozitete — December 6, 2017 at 12:05 am

Histori zyre/ Kolegu pasi më pa mbathjet, erdhi dhe filloi të më prekë unë fillova…

Jam e turpshme dhe nuk i jap kofidenca askujt pervec atij te ardhurit te ri Albertit. Me pelqen ka nje trup muskuloz dhe fillova te kem ca fantazira me te. Nje dite me therret ne zyren e tij duke me kerkuar qe ti shpjerja nje dosje. Nga nxitimi per tia derguar shpejt me rreshqet kemba dhe rrezohem para tavolines se tij te punes syte e tij shkuan direkt tek breket e mia te kuqe, papritmas ndjeva doren e tije ku u fut te … per te lexuar historine e plote kliko reklamen me poshte dhe pas disa sekondash do ju hapet teksti i plote.