Humbën peshë mjaftueshëm, sa për të pasur mardhënie për herë të parë pas 11 viteve(VIDEO)
Uncategorized — January 11, 2018 at 3:40 pm

Humbën peshë mjaftueshëm, sa për të pasur mardhënie për herë të parë pas 11 viteve(VIDEO)

Një çift me mbipeshë të cilët janë së bashku që 11 vite, më në fund kanë arritur të kenë marrëdhënie seksuale.
Lee Sutton dhe Rena Kiser këtë e arritën pasi humbën peshë të konsiderueshme, e cila tani edhe ua mundëson të kenë marrëdhënie intime.
Lee Sutton më parë kishte mbi 300 kilogramë, ka arritur të heqë më pak së gjysmën e peshës.Ndërsa Rena e cila peshonte më pak se 300 kilogramë, tani peshon më shumë se 150 kilogramë.
Këtë ata e arritën fal dietave strike dhe ndërhyrjes kirurgjike për heqje të një peshe të konsiderueshme.
Ata Nga Gezimi se Pas nje kohe te gjate arriten qe te kene prap maredhenie kane gjiruar Veten e tyre duke kryer maredheniet intime dhe vullnetarishte kane publikuar me deshire videon e tyre qe po bene gjiron e botes…
Nese doni ta shikoni videon klioni ne reklame me poshte dhe pas 5 sekondave hapet video…kujdes video 18plus