I këndojnë Enver Hoxhës, armët nuk pushojnë as edhe për një minut (Video)
Lajme — May 4, 2017 at 11:18 pm

I këndojnë Enver Hoxhës, armët nuk pushojnë as edhe për një minut (Video)

Edhe pse të shtënit me armë nepër dasma dhe ahengje është kundër ligjit, dikush këtë punë nuk e ka problem, transmeton Republikaonline.net

Një video që bëri gjiron në internet vite me parë si duket ende po qarkullon në rrjetet sociale.

Në një moment kur “krisë” kënga e Enver Hoxhës, “krisin” edhe armët të cilat as edhe për një moment nuk pushojnë që si duket po mbetet ves nga shqiptaret dhe është bërë pothuajse normale KETU shihni si kendojn per enverin