I shkruan ish të dashurës, djalit nga Tirana i vijnë mendtë vërdallë nga përgjigja e vajzës
Lajme — January 14, 2018 at 2:46 am

I shkruan ish të dashurës, djalit nga Tirana i vijnë mendtë vërdallë nga përgjigja e vajzës

Është interesante mënyra se si zgjedhin të ndahen çiftet.
Mbetet për t’u vlerësuar ndarja miqësore, megjithëse janë të rralla sepse thuhet që një ish-partner nuk mund të jetë kurrë shoku/shoqja jote. E keni provuar ndonjëherë t’i shkruani “ishit” tuaj pas disa kohësh kur gjithçka ka mbaruar?
Epo, një i ri nga Tirana e ka bërë këtë dhe përgjigja që i ka kthyer vajza është epike.
Djali, i cili ka dërguar bisedën për JOQ.al i shkruan vajzës:
O la po ku je?
Dhe mesazhi që i vjen pas mesnatës nga vajza është:
Per te shikuar fotot dhe videon nga mesazhet e derguara, klikoni ne reklamen me poshte dhe ndiqni ne vazhdim biseden:

Foto