I vuri spec djegës të dashurës në të brendshme, vajza alarmon qytetin me britmat e saj (VIDEO)
Kuriozitete — February 11, 2018 at 6:06 pm

I vuri spec djegës të dashurës në të brendshme, vajza alarmon qytetin me britmat e saj (VIDEO)

Shakatë mes çifteve mund të jenë nga më të ndryshmet dhe deri diku i kalojnë limitet.
Një djalë ka vendosur spec djegës në të brendshmet e të dashurës dhe më pas ka regjistruar reagimin e saj.
Pasi dalin nga shtëpia ata shkojnë për vrap, mirëpo fillojnë që të ndjehen efektet tek vajza.
Ajo ndien se diçka e djeg dhe nuk e duron dot, ndaj përdor ujë për t’u freskuar, duke “alarmuar” një qytet të tërë me britmat dhe ankesat e saj.
Me vrap ajo shkon në shtëpi dhe atje zbulon të vërtetën, kur e kupton nuk është se..
Per te shikuar videon e plote , klikoni mbi reklamen me poshte dhe ndiqni me vemendje sjelljet e saj:

VIDEO