Ja çka thonë nga policia e Kosovës për tensionet në kufirin me Serbinë!
Lajme — January 20, 2017 at 1:50 am

Ja çka thonë nga policia e Kosovës për tensionet në kufirin me Serbinë!


Gazeta Blic para pak çastesh ka raportuar se në mëngjesin e sotëm kishte tensione tepër të mëdha ndërmjet xhandarmërisë serbe dhe policisë së Kosovës
Madje, sipas burimeve ka pasur të shtëna armësh ndërmjet Xhandarmërisë Serbe dhe Policisë së Kosovës