Ja si e zbuloi djaloshi(Zvicrrani) tradhtinë e të dashurës shqiptare shiko pamjet
Lajme — February 13, 2018 at 11:29 pm

Ja si e zbuloi djaloshi(Zvicrrani) tradhtinë e të dashurës shqiptare shiko pamjet

Pjesë e programit të njohur “Të kapur mashtruesin” është bërë dhe një djalë zvicerrian që kishte të dashur një vajzë shqiptarë. Ai kishte dyshime tek besnikëria e saj dhe vendosi ta filmonte. Vajza merr një taksi teksa donte të shkonte në një studio për të bërë tatuazhin e radhës. Djali që ishte në makinë ishte pikërisht personi i “infiltruar”, i cili duket se e ka bërë për vete fare kollaj. Shqiptarja ka shkëmbyer numrin e telefonit me djalin muskulor dhe shkuan drejt ne hotel i gjith rasti u filmua, ndërsa i dashuri i saj ka mbetur i shtangur nga pamjet. Per te pare pamjet shtype reklamen me posht dhe ju shfaqen pamjet