“Jam me karakter, ty të zhvirgjëroj nga pas, ik se të q*va ropt”, Fabjana shpërthen në video live..
Show Biz — February 14, 2018 at 9:24 pm

“Jam me karakter, ty të zhvirgjëroj nga pas, ik se të q*va ropt”, Fabjana shpërthen në video live..

Fabjana Hoxha është “vajza e fortë”, e cila lëviz me armë në brez dhe askush nuk e ndalon. Në një videolive në Instagram, vajza ka treguar një anë të saj, të cilën askush nuk e njihte.

Me një fjalor banal dhe rrugaçëror kjo vajzë u përgjigjet ndjekësve të saj në rrjetet sociale. Vajza sillet si shumë e acaruar dhe me nerva, ndërsa fjalët e saj janë të pasura me termat më të pistë të fjalorit shqiptar.

Duke klikuar ne reklamën me poshtë keni mundësi te shikoni VIDEON, kujdës fjalor i pistë:

VIDEO