Kështu e kujton Cima aktoren e ndjerë Zyrën
Lajme — January 22, 2018 at 5:10 pm

Kështu e kujton Cima aktoren e ndjerë Zyrën

Në korrik të vitit 2013 ndërroi jetë aktorja Zyrtafete Gashi e njohur për publikun si Zyra.Aktorja me skeqet e saj humoristike përveç se i mungon publikut, mallin e saj e ndjejnë edhe kolegët e saj. Përmes një fotografie të publikuar në llogarinë e tij në Instagram, aktori Rasim Thaç-Cima kujton aktoren e ndjerë.
Në atë fotografi, të dy aktorët shihen në një moment ku me mimikat e fytyrës të bënin të qeshnin, padyshim aktorja e ndjerë me flokët e lidhur siç bënte zakonisht.
Zyrta ishte emër shumë i dashur për publikun, e cila gjatë karrierës së saj njihej për numër të madh rolesh.
Klikoni me poshte mbi FOTO Reklam dhe ndiqni se si ka kujtuar Cima Zyren…