Kim Kardashian Provokon në setin e ri paraqitet Tërësisht e zhveshur(FOTO)
Life Style, Show Biz — November 28, 2017 at 4:06 pm

Kim Kardashian Provokon në setin e ri paraqitet Tërësisht e zhveshur(FOTO)

Kim Kardashian Provokon në setin e ri paraqitet Tërësisht e zhveshur(FOTO)
Më pak se dy javë më parë Kim Kardashian zbuloi disa produkte nga e linja e saj e kozmetikës KKË, ndërsa të hënën në mbrëmje shtoi një tjetër produkt.
Për ta tërhequr sa më shumë vëmendjen në reklamimin e këtij produkti, Kim e kam marrë vetë situatën në dorë.
37-vjeçarja publikoi një foto të saj ku shfaqej tërësisht nudo, ndërsa shkëlqente.
Klikoni me poshte mbi foto reklamen dhe shikoni fotografite
FOTO-REKLAMA-KIMI