Kishte dhimbje barku, por pas 20 minutave lind bebe pa e ditur se ishte shtatëzënë (Foto)
Lajme — May 13, 2018 at 10:16 am

Kishte dhimbje barku, por pas 20 minutave lind bebe pa e ditur se ishte shtatëzënë (Foto)

Edhe pse mund të keni dëgjuar për raste kur gratë nuk janë në dijeni se ishin shtatzënë prapë se prapë mund të mos keni besuar plotësisht.Por ky rast patjetër do t’ju bindë se kjo mund të ndodhë, edhe pse rrallë.
Adele Duncan, nga Skocia, 23 vjeç, shkoi me nxitim në spital derisa po punonte pasi përjetoi dhimbje të mëdha të stomakut dhe 20 minuta më vonë, ajo solli në jetë një fëmijë të shëndetshëm.
shttyp poshte reklamenn dhe shiko videon…