Kjo është pyetja e Rexhep Selimit për Qeverinë Haradinaj
Lajme — December 7, 2017 at 4:35 pm

Kjo është pyetja e Rexhep Selimit për Qeverinë Haradinaj

Deputeti Rexhep Selimi ka pyetur Qeverinë pse nuk po e procedon për votim buxhetin.
Ai ka thënë se janë të gjitha kushtet për votim, por Qeveria e ka obligim ta sqarojë pse nuk po e bën një gjë të tillë.
“Unë po e di që nuk ka kushte për votim dhe mungesa e kushteve nuk është mungesë e kushteve juridike. Kushtet për votim mungojnë, u dashtë me ditë që ka me ardhë kjo ditë. Sqaroni që për çfarë rrethanash nuk po procedohet për votim dhe pastaj vazhdojmë me gjana tjera”, ka thënë Selimi
Gjithashtu edhe nuk kane munguar fyerjet ne drejtim te kryeministrit Haradinaj…ai e quuan at….
Per me teper klikoni me poshte mbi reklame dhe ndiqni videon e ngjarjes