Kjo është Vila super luksoze e një biznismeni Shqiptar në Zvicër (Video)
Kuriozitete — July 18, 2017 at 12:09 am

Kjo është Vila super luksoze e një biznismeni Shqiptar në Zvicër (Video)

Kjo është Vila super luksoze e një biznismeni Shqiptar në Zvicër.
Keni dëshirë të keni një vilë të tillë?Ndodhet në Zvicër dhe pamja e saj është e mrekullueshme, shkruan lajmi.net
Duke filluar nga kopshti me lule, tavolina, pastaj parakalimi në dhomën e ndjenjës, dhomën e musafirëve dhe katet për të fjetur, gjithçka është në vendin e vet e padyshim që secili detaj është i veçantë dhe shumë i shtrenjtë.
Shikojeni videon më poshtë për të parë se si duket nga afër.