Kokën e “Shqiptarit” as burgia nuk e shpon (Video)
Kuriozitete — July 30, 2017 at 12:06 am

Kokën e “Shqiptarit” as burgia nuk e shpon (Video)

Pamje tronditëse kanë dalë nga Kina të një artisti ushtarak të trajnuar duke marrë një stërvitje elektrike në tempull dhe duke mbijetuar përplasjen.
Videoja,e filmuar në Deyang, Provinca Sichuan më 1 prill,tregon një ndihmës të shpuar në kokën e një njeriu.
Ajo tërheq vetëm pak gjak dhe artisti ushtarak mbijeton.
NDIQNI VIDEON ME POSHTE:

Video Link