Kosovari lë duhanin dhe me paratë e kursyera realizon “ëndrrën”(FOTO)
Lajme — December 7, 2017 at 4:17 pm

Kosovari lë duhanin dhe me paratë e kursyera realizon “ëndrrën”(FOTO)


Shpesh kemi dëgjuar barsoleta që nëse e ndalon pirjen e duhanit, me paratë e kursyera mund të realizosh “ëndrrat”.
Mirëpo një banor i Kosovës këtë e ka kthyer në praktikë dhe pas disa vitesh ka grumbulluar paratë për të realizuar dëshirën e kamotshme, të vizitoj vendin e shenjtë, Mekkan.Shaban Guri nga Kaçaniku me lënien e duhanit ka grumbulluar para të mjaftueshme për të siguruar udhëtim vendlindjen e Profetit Muhamed.
Klikoni me poshte mbi reklame dhe ndiqni videon…pas 3 sekondave hapet