KUJDES DASMAT! Kjo vlen për gjithë Shqiptarët, Ja si ndodhin Tragjedit! (Video)
Kuriozitete — July 25, 2017 at 2:05 pm

KUJDES DASMAT! Kjo vlen për gjithë Shqiptarët, Ja si ndodhin Tragjedit! (Video)

Një ngjarje jashtëzakonisht trishtuese ka ndodhur sot ne ditët e hershme te mëngjesit ne një fshatë te Gilanit,ku një person i moshës 18 vjeçare është goditur me kallash duke vdekur ne vend.Burimet tona tregojnë se plumbat kanë goditur te ndjerin krejt rastësisht,ai mori trajtimet e duhura nga emergjenca por qe ishte shumë vonë .Nuk është hera e parë qe ne Kosove ndodhin gjera te tilla,dhe sigurisht qe ky është edhe një skandal tjetër.Dasma e gëzimi, kthehen ne tmerr e lot për familjaret.
..Kliko më poshtë në reklam për ta parë videon..