Ky njeri dëgjonte disa zhurma nga makina e tije, kur e çeli një pjes ai zbulon diçka te tmerrshme ( VIDEO )
Lajme — February 14, 2018 at 8:36 pm

Ky njeri dëgjonte disa zhurma nga makina e tije, kur e çeli një pjes ai zbulon diçka te tmerrshme ( VIDEO )

Një mëngjes para se të shkonte në Florida, Errand Frazier dëgjoi një zhurmë që vinte nga brenda kamionit të tij Chevy.

Pa dyshim që kjo i ngjalli kureshtje dhe mendja i shkoi se mund të ishte një mace, megjithatë për ta vërtetuar ai shkoi në shtëpi mori ushqim dhe e la pranë automjetit dhe një kamera e regjistroi gjithë natën.

Kliko ne reklamen me poshtë dhe shiko videon e plotë nga kjo ngjarje: