Largohet nga “Rrethi” flamuri i Kosovës, ja me cilin u zëvendësua…
Lajme — February 14, 2018 at 10:00 am

Largohet nga “Rrethi” flamuri i Kosovës, ja me cilin u zëvendësua…

Flamuri i Kosovës u vendos mbrëmë tek rrethrrotullimi kryesor në Prishtinë dhe u largua ai kombëtar. E krejt kjo u bë me kërkesën e kryeministrit Ramush Haradinaj. Por derisa po bëhej gati shtylla për tu vendosur flamuri i Kosovës, që ishte printuar me përmasa të mëdha, ai u vodh në një veturë zyrtare të qeverisë që iu thye xhami, raporton lajmi.net.
Por Ministria e Administratës Publike e vendosi një flamur të Kosovës, por që nuk i kishte përmasat e atij që u vodh, duke lajmëruar se do të zëvendësohet me një më të madh. Mëngjesin e ditës së sotme ekipet e MAP-it kanë dal tek rrethrrotullimi për ta vendosurin flamurin e madh të Kosovës për nder të dhjetë vjetorin e pavarësisë..
Per ti shikuar fotografite e plota nga heqja e flamurit , kliko mbi reklamen me poshte: