Learta dhe Egzona shpallen ‘armike’ të përbetuara
Show Biz — January 12, 2018 at 9:56 am

Learta dhe Egzona shpallen ‘armike’ të përbetuara

Learta dhe Egzona janë fenomeni i rrjeteve sociale dhe medieve rozë.
Që nga hyrja e tyre në familjet e famshme të Shyhretës dhe Meritës nuk po ndalet së komentuari veprimtaria e tyre. Derisa ato këtë e kanë shfrytëzuar të dyja në mënyrën e njëjtë. Numri i madh i ‘followers’ në Instagram u rikthye në një hapërsirë reklamuese për bizneset e tyre. Ato kanë hapur të njëjtin biznes e që aktualisht është shumë fitimprurës. Butik me fustane nusërie ishte investimi ku ato investuan.
Tanimë atom und t’i konsiderojmë si ‘konkurente’ të njëra-tjetrës në fushën e biznesit. Por në fakt familjet e tyre janë të miqësuara, prandaj Egzona dhe Learta do t’i dëshironin suksese reciproke në fitimet e tyre.
Per ti shikuar fotografite e plote , klikoni ne reklamen me poshte dhe ndiqni: