Leonora Jakupi në krahët e këngëtarit të njohur (Pamje)
Show Biz — December 7, 2017 at 4:38 pm

Leonora Jakupi në krahët e këngëtarit të njohur (Pamje)

Leonora Jakupi dhe shumica e këngëtarëve të tjerë kanë filluar angazhimet e tyre për xhirimet e Vitit të Ri.
Përveç fotografisë Neki e ka komplimentuar shumë ëmbël Leonorën duke iu referuar si më e bukura e Shqiptarisë.
Ndryshe, Leonora dhe Neki duken që të jenë edhe miq të mirë përveç se kolegë madje ata në repertuarin e tyre kanë edhe një bashkëpunim “Çift dua të kem”.
Për të parë videon e plotë, klikoni në reklamen më poshtë dhe ju hapet:

VIDEO