Maskohet si Michael Jacksoni, por është një nga njerëzit më të famshëm në botë (Video)
Show Biz — September 12, 2017 at 9:08 pm

Maskohet si Michael Jacksoni, por është një nga njerëzit më të famshëm në botë (Video)

Pronari i kompanisë gjigante botërore, “Alibaba”, Jack Ma i ka mahnitur të gjithë me thjeshtësinë dhe talentin në kërcim.
Njëri nga njerëzit më të pasur në botë është veshur si Michael Jacksoni për të bërë vallëzim spektakolar së bashku me njerëzit e kompanisë së tij.
Këtë e ka bërë për nder të themelimit të kompanisë së tij, “Alibaba”.
Për më shumë shiko videon më poshtë duke klikuar në reklamë..