Më shajnë dhe ofendojnë por Bythët mi ëndërrojnë – Fjolla Morina godet fuqish gojët e liga…
Show Biz — April 16, 2018 at 10:08 am

Më shajnë dhe ofendojnë por Bythët mi ëndërrojnë – Fjolla Morina godet fuqish gojët e liga…

Arti në vendin tonë duket se ka marrë tatëpjetën prej momentit kur askush nuk këndon më me zë, por me trup, me zhveshje dhe për pjesët më intime seksuale të trupit, përfshirë edhe fundshpinën. Fjolla Morina është një nga këngëtaret që nuk është kursyer t’i kushtojë edhe një klip “thobës” së vet. Ndër të tjera ajo thotë se ka edhe një stil të vetin dhe tepër interesant, ndryshe nga gjithë të tjerët. Por Fjolla nuk ndalet me kaq në Top Show Magazine, ku ishte e ftuar mbrëmë. Ajo shprehet se “thoba” e saj është me naze dhe bën naze kur dikush ia lyp. Çfarë nënkupton me këtë?