Mësuesja e bente me djemtë e klasës gjatë pushimit në shkollë, ja çka i ndodhë (Foto)
Kuriozitete — December 6, 2017 at 12:00 am

Mësuesja e bente me djemtë e klasës gjatë pushimit në shkollë, ja çka i ndodhë (Foto)

Një mësuese që sipas prokuroreve e kishte kthyer klasën e saj në një ‘strofull seksi’ për nxënësit të gjithë shkollës është dënuar me gjashtë vjet burg. 35 vjeçarja Danielle Matko kryente veprime seksuale me djem adoleshentë gjatë 5 minutave pushim mes orëve pas mësimit.Ajo u kap pasi policia hasi një fotografi të gjinjve të saj, të bëra nga një nga nxënësit.Mësuesja angleze kreu seks oral me një djalë 15 vjeç në Phoenix.Ajo gjithashtu tregoi se e preku seksualisht viktimën dhe e lejoi një djalë të dytë 15-vjeçar t’i prekte gjinjtë.Ajo u dënua për veprime të turpshme ndaj një miturve në Gjykatën e Lartë të San Mateos këtë javë dhe u burgos të premten…Per Te shikuar videon kliko ne reklamen me posht: