Mjeku monstër që përdhunoi 3 vajzat – babai i sulet në gjyq: Bir ku**ve
Lajme — April 16, 2018 at 9:58 am

Mjeku monstër që përdhunoi 3 vajzat – babai i sulet në gjyq: Bir ku**ve

Një mjek un cilësua monstër pasi përdhunoi tre vajza të mitura. Mjeku i “USA Gymnastics”, Larry Nassar u dënua me 175 vjet burg. Ai abuzoi seksualisht me tre gjimnaziste të Randall Margraves dhe të njëjtën gjë ka bërë me qindra kliente që i shkonin për vizitë. Gjatë gjyqit, Randall Margraves babai i tre vajzave kërkoi nga gjyqtarja që ta linin vetëm me mjekun monstër. “Ju kërkoj të më lini 5 minuta vetëm në një dhomë me këtë djallin,”- tha Margraves, kërkesë e cila iu refuzua. Babai i 3 vajzave u sul me vrap për ta goditur mjekun duke e quajtur “bir ku**e”, por nuk arriti dot pasi forcat e policisë e kapën dhe e shtrinë në tokë duke i vendosur prangat. Detajet dhe fotot i gjeni në lidhjen poshtë – e tmerrshme.