Momenti kur Ramush Haradinaj e mbronte Albin Kurtin nga Policia…(Video)
Lajme — September 13, 2017 at 10:46 am

Momenti kur Ramush Haradinaj e mbronte Albin Kurtin nga Policia…(Video)

“Kosova është një vend pa sigurim shëndetësor. Nëse dikush pëson një aksident në autostradë, sot, ka sigurim për automjetin, por jo për njerëzit”, thotë ai, duke shtuar se nuk e quan veten nacionalist ballkanik. “Ne besojmë, megjithatë, se kombi në politikë është një koncept i rëndësishëm dhe një ide e rëndësishme. Ne nuk mund ta lëmë këtë në duar të së djathtës.
KLIKO ME POSHTE PER VIDEON:

Video