Ndodh edhe kjo: Nusja me vjehrrën bëhen llom në kuzhinë, arsyeja shokuese! (Video)
Kuriozitete — June 20, 2017 at 2:10 am

Ndodh edhe kjo: Nusja me vjehrrën bëhen llom në kuzhinë, arsyeja shokuese! (Video)

Nusja me Vjehrrën bëhen llom, arsyeja shokuese!
Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete.Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë si dy rivale të ashpëra e shpesh herë me kacafytje të mëdha.
Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka kapur për flokësh vjehrrën.
Shikojeni videon poshtë: