Nipi i deputetit mori nusen me 10 makina super luksoze, shikoni dasmën ‘mbretërore’! (VIDEO)
Lajme — March 21, 2018 at 1:09 am

Nipi i deputetit mori nusen me 10 makina super luksoze, shikoni dasmën ‘mbretërore’! (VIDEO)

Të dielën që lamë pas u kurorëzua në martesë dashuria e Mand Fufit, djalit të ish-deputetit të PD-së Mhill Fufi.Rrugët e Tiranës dhe të Mamurrasit u mbushën me makina lukzose duke treguar edhe njëher jetën lukzose që ka.
Nusja e tij është marrë me një mori mjetesh luksoze si “Lamborghini”, 6 “Range Rover” Sport, 2 “Porsche Cayene” të modeleve të fundit, 1 “Porsche Panamera” dhe “Audi A8” i vitit 2018.Klikoni me poshte mbi video reklam dhe shiqoni kete ngjarje spektakulare…

VideoReklama