Një ilahi që të prek në Zemër nga Merita, Nëse je i dobët mos e dëgjo! (Video)
Lajme — September 14, 2017 at 7:05 am

Një ilahi që të prek në Zemër nga Merita, Nëse je i dobët mos e dëgjo! (Video)

Sikurse edhe në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur plot momente interesante dhe befasi.Por zëri fantastik i tyre ka befasuar të gjithë publikun kur ato ia kanë thënë këngës gjatë emisionit, Merita Burniku ishte prezente në një dasëm ku edhe këndoi ilahin që befasoi të gjithë të pranishmit,Zëri i saj vërtetë është që të prek në zemër kur e dëgjon.
Shikojeni videon e emisionit më poshtë:

Video