Një tradite e çmendur, kërkohet qe nusja dhe dhëndëri te bëjnë seks para dasmorëve për ditën e Shën Valentinit ( Video )
Show Biz — February 14, 2018 at 8:09 pm

Një tradite e çmendur, kërkohet qe nusja dhe dhëndëri te bëjnë seks para dasmorëve për ditën e Shën Valentinit ( Video )

Ky është momenti kur një dhëndër dhe nusja e tij e bëjnë në sy të të ftuarve. Në fakt janë këta të fundit që e kërkojnë diçka të tillë.

Kjo është një traditë e çuditshme në disa zona të Kinës, Një prej të ftuarave madje kontrollon me dorë nëse ka vërtet penetrim.

Kjo tradite nuk është e perhapur shumë neper vendet tjera te botës, prandaj është nje befasi.
Kliko ne reklamen me poshte per te shikuar videon e plote:

VIDEO+18