Njihuni me rrugët më të rrezikshme në botë – Ju fusin tmerrin vetëm duke i shikuar ! VIDEO
Kuriozitete — May 9, 2018 at 2:17 pm

Njihuni me rrugët më të rrezikshme në botë – Ju fusin tmerrin vetëm duke i shikuar ! VIDEO

Njihuni me rrugët më të rrezikshme në botë – Ju fusin tmerrin vetëm duke i shikuar ! Nuk ka asgjë më relaksuese se sa një udhëtim i qetë përgjatë fshatrave. Këto rrugë janë të këndshme sepse mungojnë makinat e shpejta. Përveç rrugëve të qeta të fshatrave, janë edhe rrugët e rrezikshme që do t’ju frikësonin nëse do të qëndronit përballë tyre. Është e vështirë të krahasosh udhëtimin me makinë në rrugët e rrezikshme me ndonjë gjë tjetër. Disa prej tyre janë ndërtuar me dorë, të tjerat janë fshehur plotësisht nga uji apo shkëmbinjtë. Klikoni mbi lidhjen e kalter dhe shikoni VIDEON ↓