Nuk do që vëllai i saj të rritet, arsyeja do t’ju prek zemrat tuaja
Video — June 27, 2017 at 2:20 pm

Nuk do që vëllai i saj të rritet, arsyeja do t’ju prek zemrat tuaja

Sadie quhet vajza e cila nuk do që vëllai i saj të rritet, shkruan lajmi.net
”Ai është shumë i këndshëm”, thotë ajo. Kjo është dhe arsyeja për të cilën do që vëllai i saj të mbetet i vogël gjithnjë.

Gjithashtu, ndër lotë, ajo thotë se dëshiron që të vdesë para se të mbush 100 vjeç.
Video të cilën do ta shihni më poshtë, do të ju prek zemrat tuaja