O Shqiptar Burri nuk është burrë qe i’a lejon gruas telefonin me i’a kontrollua, është haram i madh (Video)
Kuriozitete — December 6, 2017 at 2:57 pm

O Shqiptar Burri nuk është burrë qe i’a lejon gruas telefonin me i’a kontrollua, është haram i madh (Video)

Imami i njohur kosovar për deklaratat e tij kontraverse, hoxhë Shefqet Krasniqi, ka goditur përseri me një deklaratë, shkruan Gazeta NewBorn.

Hoxhë Shefqeti ka treguar se çka do të ndodh me gruan dhe burrin nëse gruaja ia kontrollon burrit mesazhet dhe nëse burri ia lejon një gjë të tillë gruas së tij.

Klikoni ne reklamen me poshtë dhe shikoni videon e plotë:

VIDEO