Ofroi sekks pa para dhe i ftoi në shtëpi – Blogerja e famshme shkakton kaos në qytet, mbi 3 mijë persona i shkuan te dera…
Kuriozitete — April 21, 2018 at 9:59 am

Ofroi sekks pa para dhe i ftoi në shtëpi – Blogerja e famshme shkakton kaos në qytet, mbi 3 mijë persona i shkuan te dera…

Një blogere 19-vjeçare shkaktoi kaos në një qytet kinez, pasi u tha ndjekësve të saj se do të bënte seks me ta falas nëse ata do të shkonin në shtëpinë e saj. E nuk ishin të paktë ata që nxituan të shkojnë në hotelin që ajo u kishte thënë se ndodhej. Afro 3 mijë persona raportohet se janë paraqitur në hotel për të takuar 19-vjeçaren që njihet me emrin Ye. E bashkë me ta kanë qenë edhe forcat e policisë me pranga në dorë për ta arrestuar blogeren nën akuzën e ushtrimit të prostitucionit. Hapeni lidhjen poshtë dhe automatikisht ju shfaqen pamjet.