Olti Curri “sherr” me Rezarta Shkurtën: Ik o sh***** (Video)
Show Biz — June 20, 2017 at 2:04 am

Olti Curri “sherr” me Rezarta Shkurtën: Ik o sh***** (Video)

Blogeri Olti Curri shpesh vihet në qendër të vëmendjes për tipin e tij të drejtpërdrejtë të cilin e shfaq edhe në postimet e shumta që bën, ndaj jo pak herë edhe sulmohet nga ndjekësit nëpër komente.

Por këtë herë, të drejtpërdrejtin e ka bërë me njërën nga mikeshat e tij, Rezarta Shkurtën. Teksa ishin të mbledhur bashkë në ditëlindjen e Zaiminës, Rezarta ka dashur të fiksojë një moment në celularin e saj… Oltin teksa mban në krahë balerinin Graciano Tagani. “Edhe pak, edhe pak. Fute barkun brenda se është foto”,- i ka gënjyer këngëtarja. Pasi Olti mëson se ishte video i thotë: “Çfarë shkër**ate je moj ”. Dhe ashtu siç vetë mikesha e tij ia pohoi, Olti përfundoi sërish në portale.