Pa bukë, pa shkollë, pa shtëpi jetimi 10 vjeç nga dy ditë rri pa ushqim
Video — May 13, 2017 at 12:25 am

Pa bukë, pa shkollë, pa shtëpi jetimi 10 vjeç nga dy ditë rri pa ushqim

Quhet Fetah dhe i ka vetëm 10 vjet….

Ai mban emrin e babait që asnjëherë nuk e takoi.

Ende pa e thithur ajrin e parë në këtë botë, babai i tij kishte ndërruar jetë, duke e lënë Fetahin si burrin e vetëm në familje, me dy motra dhe një nënë të sëmurë.

Vitet e para të jetës së tij nuk kanë qenë edhe aq të lehta!

Duke treguar për brengat e tij, Fetahi nuk mundi t’i ndalë dot lotët KETU mundeni ta ndiqni fatahin ja qfar thot aii