Pacolli ia mbyll gojën Daçiqit, ja çka i thotë për Kosovën (Video)
Lajme — May 11, 2018 at 7:46 pm

Pacolli ia mbyll gojën Daçiqit, ja çka i thotë për Kosovën (Video)

Duke iu referuar ministrit të jashtëm serb, IvicaDaçiç, i cili u ankua pse në procesin e integrimit të Serbisë, duhet konsideruar dhe „gjykimi i Prishtinës, për ecurinë në këtë proces“, z. Pacolli, tha:“Ne jemi dy shtete fqinjë, dhe ky është një fakt i pamohueshëm. Kosova sot është shtet sovran me ligjet e veta, me kushtetutën e vet, që i mbron pakicat, gjuhët e tyre, të drejtat e tyre themelore…Ju në fjalën tuaj ju referuat librit „Ura e Drinit“ të IvoAndriçit. E kam lexuar disa herë.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: