Parashikimet katastrofike që priten të ndodhin deri në vitin 2050!
Life Style — July 28, 2017 at 3:54 am

Parashikimet katastrofike që priten të ndodhin deri në vitin 2050!

Jane Goodall, antropologe e njohur ka publikuar një artikull sipas saj tregon katastrofat dhe ngjarjet që priten te prekin botën deri në vitin 2050-të.
Vizioni i saj në pamje të parë duket më shumë se utopik, por në fakt disa ndryshime drastike për planetin tonë aktualisht janë në zhvillim që tani, shkruan bota.al
Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..