Përleshje mes shqiptarëve dhe dy serbëve në mes të Prishtinës, dëgjohen edhe krisma armësh …
Lajme — September 21, 2017 at 6:27 am

Përleshje mes shqiptarëve dhe dy serbëve në mes të Prishtinës, dëgjohen edhe krisma armësh …

Burime te Televizionit Tribuna Channel bëjnë të ditur se dy shqiptarë që tashmë kanë kërkuar ndihmë në Emergjencë janë përleshur me dy serbë.Njëri shqiptar është i plagosur me armë të nxehtë tjetri me thikë.Ndërsa më vonë, është gjetur i kërkuari, serb, i cili ka lëndime pas rrahjes që kishin mes vete. Tek ky i fundit është gjetur arma me të cilën kanë shtënë, ndërsa edhe një serb tjetër është në kërkim.Personi tek i cili u gjet arma është rreth të 30’ave dhe u arrestua në Graçanicë.
Për ta kuptuar klikoni në linkun e mëposhtëm: