Përplasje e Ashpër në Kuvend:Ramush Haradinaj deputetëve: Unë jam si macja…
Lajme — December 7, 2017 at 4:29 pm

Përplasje e Ashpër në Kuvend:Ramush Haradinaj deputetëve: Unë jam si macja…

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, duke iu përgjigjur kritikave të opozitës për programin qeverisës me theks Marrëveshjen për Demarkacion, tha se për tema të atdheut nuk do ta lejojë askënd që ta devijojë.
Duke qëndruar mbrapa atyre që ka thënë se Marrëveshja aktuale me Malin e Zi është e gabuar tha se edhe nëse rrëzohet edhe 100 herë, do të bjerë si mace në këmbë.
“100 herë me m’rrëzu si maca në këmbë rri, e për tema të atdheut këtu më keni gjithë.
Për se mendon dikush që ma devijon rrugën për tema të atdheut gaboheni se nuk ka mujt askush”, u shpreh Haradinaj.
Klikoni me poshte mbi reklam dhe ndiqni videon