Pjesët e motorit të aeroplanit fillojnë të bien gjatë fluturimit, pasagjerët e tmerruar filmojnë momentin dhe luten që të zbresin shëndoshë e mirë (Foto/Video)
Lajme — February 14, 2018 at 5:05 pm

Pjesët e motorit të aeroplanit fillojnë të bien gjatë fluturimit, pasagjerët e tmerruar filmojnë momentin dhe luten që të zbresin shëndoshë e mirë (Foto/Video)

Aeroplani i aviokompanisë “United Airlines” që po udhëtonte nga San Francisco për në Honolulu kishte probleme gjatë fluturimit, ku një pjesë e motorit të aeroplanit u këput dhe në përgjithësi filloi të “çmontohet”, derisa pasagjerët luteshin që të aterrojnë shëndoshë e mirë.
Aeroplani UA1175 ishte planifikuar që pas 36 minutave të aterroi në Havai, kur copat e motorit të aeroplanit filluan të bien.
Klikoni me poshte dhe ndiqni videon e tmerrshme…